CAMIN APOMETRU EEM RTF –prin ROTOFORMARE

Compania Euro EM Piatra Neamt, va pune la dispozitie o gama variata de camine de APOMETRU fabricate prin TEHNOLOGIA “ROTOMOULDING”. Caminele realizate prin aceasta tehnologie noua si moderna, sunt produse de calitate superioara avand suprafete perfect modelate si netede.

Avantejele folosirii acestei tehnologii sunt:

  1. fabricarea elementelor cu dimensiuni si forme diferite
  2. productia rapida a acestora, astfel incat timpul de punere in opera este mic si creeaza clientului o economie substantial de timp si bani
  3. flexibilitate -se pot produce diferite forme
  4. consecventa calitatii

Materialele folosite:

Caminele – tip EEM RTF sunt fabricate din polietilena de inalta densitate.

caracteristicile polietilenei

 

APLICAŢIILE

Datorită caracteristicilor tehnice, caminele de apometru EEM RTF sunt versatile ca aplicaţie:

  • SISTEME DE ALIMENTARE CU APA SI CONTORIZAREA UTILIZATORILOR INDIVIDUALI

REZISTENŢA LA TEMPERATURĂ
Caminele de apometru EEM RTF sunt expuse în mod continuu la temperaturi diferite. Forma caminului de vizitare rămâne neschimbată chiar şi pe durata temperaturilor extrem de ridicate din timpul verii. Aceste camine de apometru nu pot fi deteriorate de temperaturile scăzute şi nici de apele reziduale provenite din industrie. Materialul PE este stabil în intervalul de temperaturi de la -35 °C până la +60 °C.

IMPERMEABILITATEA
Caminele de apometru EEM RTF din PE sunt 100% impermeabile, posibilitatea scurgerilor fiind non-existentă. Caracterul lor compact garantează impermeabilitatea.

DURATA DE VIAŢĂ ÎNDELUNGATĂ
Aceste camine de apometru fabricate din PE exclud în totalitate problemele sau daunele apărute la utilizarea caminelor tradiţionale. Caminele de apometru EEM RTF reprezintă un produs extraordinar, de înaltă calitate, ce asigură o durată de viaţă îndelungată.

ÎNTREŢINEREA ŞI SIGURANŢA
Culoarea albă a interiorului acestor camine de apometru nu doar că facilitează procesul de inspectare şi control, ci oferă şi un grad ridicat de securitate şi siguranţă pentru lucrători.

REZISTENŢA CHIMICĂ
Este bine cunoscută rezistenţa materialelor PE şi PP la agresiunea de natură chimică. Caracteristicile acestor camine de vizitare sunt definite prin standardul EN 13598 – 1/2, care confirmă faptul că, caminele de vizitare fabricate din PE şi PP sunt rezistente la ape dintr-un spectru larg, precum ape reziduale casnice sau de altă natură, ape de ploaie, ape de suprafaţă şi ape subterane. Lista ce conţine valorile privind rezistenţa chimică poate fi oferită la cererea clienţilor.

REZISTENŢA LA SOLICITĂRILE DE NATURĂ MECANICĂ
Materialul PE este foarte elastic, uşor ajustabil şi nu cedează fizic, acestea fiind motivele pentru care caminele de apometru EEM RTF rezistă la căderile şi impacturile survenite pe durata montajului.

PRODUCŢIA RAPIDĂ
Caminele de apometru EEM RTF sunt livrate imediat sub forma unui pachet compact complet. De asemenea, produsele pot fi livrate având conectorii de conductă gata sudaţi sau având conectorii de conductă ce se monteaza la locaţie cu ajutorul garniturilor din cauciuc.

GREUTATEA REDUSĂ
În comparaţie cu caminele din beton, care au greutăţi uriaşe, caminele de apometru sunt uşor de transportat şi manevrat la locaţie şi pe durata montajului.

Caminele de apometru se realizeaza prin tehnologia ROTO MOULDING  DIN PEID(PE, HDPE)
fisa tehnica apometre
Caracteristicile generale:
• 90% mai usor decat betonul;
• Conexiuni suplimentare de conducte poate fi realizate in coloana caminului;
• Costuri mai mici de instalare datorita inaltimii reglabile;
• Complet etans
• Rezistenta chimica excelenta;
• Este un produs robust si solid;
• Rezistenta ridicata la coroziune;
• Rezistenta la presiune
• Simplu de manipulat si transportat;
• Racordare simpla si posibilitati de ajustare ulterioara;
• Datorita structurii sale nervurate unice precum si ca urmare a atentiei deosebite acordate la proiectarea partilor componente produsul si-a dovedit fiabilitatea pe parcursul testarilor la care a fost supus;

1. Descriere produs.
Caminul de apometru monobloc DN 500 din PEID , cu acces facil pentru inspectie, curatenie si intretinere a sistemelor de alimentare cu apa in zonele non-trafic si de trafic greu este compus din:
a) Corp camin din polietilena realizat prin tehnologia ROTO-Moulding- cu inaltime cuprinsa 840mm – 1240 mm
• Numar de intrari-1xin/1xOut
b) Capac
• Capac pietonal din PEID
c) Izolatie realizata din spuma sau folie expandata PE

2. Culoare:
Exterior: negru/gri/cenusiu

3 Principalele domenii de utilizare:
• constructii instalatii de alimentare cu apa potabila
• amenajari hidrotehnice diverse

4. Modalitatea de racordare:
– Racordarea la camine se realizeaza cu mufa electro fuziune, injectata sau compresiune

5. Instalare:
Caminele de apometru din PEID , se monteaza ingropat cu respectarea instructiunilor de utilizare si exploatare date de producator, a normelor SSM in vigoare si a normelor I9-1994, I9/1-1996, NP-133- 2013.

6. Ambalare: Caminele nu se ambaleaza, se livreaza vrac.

7. Transport,manipulare si depozitate: In nici o situatie la descarcare nu se vor lasa caminele sa cada liber din camion si nici nu vor fi aruncate. Conform instructiunilor, caminele pot fi depozitate în atmosfera libera, nefiind afectate de umiditate, fiind preferabile zone umbrite, ferite de radiatia solara directa.

In conditii de respectare a cerintelor de manipulare, transport, depozitare si punere in opera specificate in standardul tehnic de firma, producatorul acorda o garantie de 24 luni de la data livrarii. Durata de viata este de minim de 50 de ani.

apometre fisa tehnica

Pentru informații suplimentare, vă invităm să luați legătura cu echipa noastră!

Harta site

Pentru a accesa versiunea in limba engleza a siteului dati click aici