CAMIN CANALIZARE EEM RTF - prin ROTOFORMARE

Compania Euro EM Piatra Neamt, va pune la dispozitie o gama variata de camine de vizitare/inspectie fabricate prin TEHNOLOGIA “ROTOMOULDING”. Caminele realizate prin aceasta tehnologie noua si moderna, sunt produse de calitate superioara avand suprafete perfect modelate si netede.

AVANTAJELE FOLOSIRII ACESTEI TEHNOLOGII SUNT:
  1. fabricarea elementelor cu dimensiuni si forme diferite
  2. productia rapida a acestora, astfel incat timpul de punere in opera este  mic si creeaza clientului o economie substantial de timp si bani
  3. flexibilitate - se pot produce diferite forme
  4. consecventa calitatii

MATERIALE FOLOSITE

Caminele – tip EEM RTF  sunt fabricate din polietilena de inalta densitate si din polipropilena, fiind in conformitate cu SR EN 13598-1 SI SR EN 13598-2.

 

APLICATIILE

Datorită caracteristicilor tehnice, caminele de vizitare EEM RTF  sunt versatile ca aplicaţie:

1. SISTEME DE CANALIZARE APE UZATE MENAJERE

2. GROPI DE GESTIONARE A DEŞEURILOR

3. SISTEME DE CANALIZARE APE INDUSTRIALE

4. SISTEME DE CANALIZARE APE PLUVIALE

REZISTENŢA LA TEMPERATURĂ
Caminele de vizitare EEM RTF  sunt expuse în mod continuu la temperaturi diferite. Forma caminului de vizitare rămâne neschimbată chiar şi pe durata temperaturilor extrem de ridicate din timpul verii. Aceste camine de vizitare nu pot fi deteriorate de temperaturile scăzute şi nici de apele reziduale provenite din industrie. Materialele PE şi PP sunt stabile în intervalul de temperaturi de la -35 °C până la +60 °C.

IMPERMEABILITATEA
Caminele de vizitare EEM RTF  din PE şi PP sunt 100% impermeabile, posibilitatea scurgerilor fiind non-existentă. Caracterul lor compact garantează impermeabilitatea. Îmbinarea sudată a caminului de vizitare cu ţevile din PE si PP creează, de asemenea, un sistem compact.

DURATA DE VIAŢĂ ÎNDELUNGATĂ
Aceste camine de vizitare fabricate din PE şi PP exclud în totalitate problemele sau daunele apărute la utilizarea caminelor de vizitare tradiţionale. În calitate de materiale componente, PE şi PP joacă un rol foarte important în obţinerea stabilităţii şi durabilităţii produselor. Caminele de vizitare EEM RTF  reprezintă un produs extraordinar, de înaltă calitate, ce asigură o durată de viaţă îndelungată.

ÎNTREŢINEREA ŞI SIGURANŢA
Culoarea albă a interiorului acestor camine de vizitare nu doar că facilitează procesul de inspectare şi control, ci oferă şi un grad ridicat de securitate şi siguranţă pentru lucrători. Acest înalt nivel de securitate este obţinut prin utilizarea scărilor cu un anumit design, care permit intrarea şi coborârea cu uşurinţă până la baza caminului de vizitare. Scările fac parte din fiecare element al caminului de vizitare.

REZISTENŢA CHIMICĂ
Este bine cunoscută rezistenţa materialelor PE şi PP la agresiunea de natură chimică. Caracteristicile acestor camine de vizitare sunt definite prin standardul EN 13598 – 1/2, care confirmă faptul că, caminele de vizitare fabricate din PE şi PP sunt rezistente la ape dintr-un spectru larg, precum ape reziduale casnice sau de altă natură, ape de ploaie, ape de suprafaţă şi ape subterane. Lista ce conţine valorile privind rezistenţa chimică poate fi oferită la cererea clienţilor.

REZISTENŢA LA SOLICITĂRILE DE NATURĂ MECANICĂ
Materialele PE şi PP sunt foarte elastice, uşor ajustabile şi nu cedează fizic, acestea fiind motivele pentru care caminele de vizitare EEM RTF  rezistă la căderile şi impacturile survenite pe durata montajului.

PRODUCŢIA RAPIDĂ
Caminele de vizitare EEM RTF  sunt livrate imediat sub forma unui pachet compact complet sau în mod separat – elementele plus garniturile din cauciuc folosite la montaj. De asemenea, produsele pot fi livrate având conectorii de conductă gata sudaţi sau având conectorii de conductă ce se monteaza la locaţie cu ajutorul garniturilor din cauciuc.

GREUTATEA REDUSĂ
În comparaţie cu caminele de vizitare din beton, care au greutăţi uriaşe, caminele INTERHOL sunt uşor de transportat şi manevrat la locaţie şi pe durata montajului.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să luați legătura cu echipa noastră!

Harta site

Pentru a accesa versiunea in limba engleza a siteului dati click aici