Tevi corugate pentru drenaj

Compania Euro EM Piatra Neamt produce tevi corrugate pentru drenaj cu pereti dubli din Polietilena de Inalta Densitate sau Polipropilena.

APLICARE
Tevile corugate pentru sisteme de drenaj si fitingurile tip EEM HDPE si EEM PPHM sunt proiectate pentru colectarea apei subterane sau de suprafata.
Tevile corugate pentru drenaj tip EEM HDPE sau EEM PPHM sunt extrem de rezistente la fisurare si socuri mecanice. Recentele cercetări facute la conducte din HDPE sau EEM PPHM confirma durata lor de viata de minim 100 de ani.

Acesta sunt motivele principale pentru care sistemele de tevi corugate pentru drenaj sunt utilizate în constructia de:
• Constructia de autostrazi si cai ferate
• Drenarea apei

MATERIAL
Tevile corugate pentru drenaj tip EEM HDPE si tip EEM PPHM si fitingurile sunt realizate din Polietilena de Inalta Densitate sau Polipropilena.

CULOARE
• Exterior: Negru
• Interior: Albastru/Verde/Alb

LUNGIME
Lungimea standard utila a tevii corrugate pentru sisteme de drenaj tip EEM HDPE si EEM PPHM este de 6 m.

Tevile corugate cu pereti dubli pentru drenaj tip EEM HDPE si tip EEM PPHM sunt produse prin prelucrarea mecanică automată ale ţevilor corugate cu pereţi dubli. Toate caracteristicile generale ale ţevilor corugate se transmit ţevilor de drenaj, cu particularitatea că acestea au practicate fante pe secţiuniletransversale, între profile, conform imaginilor de mai jos.

Funcţie de cerinţe, se pot practica maxim 6 fante intercalate secţiune transversală, intercalate între profilele inelare. Unghiul dintre mijlocul a două fante succesive este multiplu de 60°, lăţimea fantelor este de 3-4mm iar lungimea acestora poate fi cuprinsă între 30mm şi 100mm funcţie de suprafaţa de captare solicitată.

Compania Euro EM Piatra Neamt produce tevi corugate pentru drenaj din HDPE cu diametre cuprinse intre OD 110mm si OD 1000mm
Clasa de rigiditate: SN 4 si SN 8

Compania Euro EM Piatra Neamt produce tevi corrugate pentru drenaj din Polipropilena cu diametre cuprinse intre • ID-100mm-ID 1200mm cu clasa de rigiditate:
• SN 4
• SN 8 (flexiune 1700 MPa)
• SN 16 (2000 MPa flexiune)

Pentru informații suplimentare, vă invităm să luați legătura cu echipa noastră!

Harta site

Pentru a accesa versiunea in limba engleza a siteului dati click aici