EuroEm este primul producător de tevi corugate dublu strat de înaltă densitate (PEID) din România si Unic in Europa la fabricarea tevilor corugate ranforsate cu otel inoxidabil de mari dimensiuni. Firma s-a înfiinţat în anul 2005, cu capital integral românesc. De atunci ne-am impus pe piaţă prin calitate, flexibilitate şi promptitudine.

Obiectul de activitate îl reprezintă producţia de ţevi corugate şi fitinguri din polietilenă de înaltă densitate. Calitatea produselor noastre este asigurată de personalul de înaltă calificare şi tehnologia de ultimă oră de care dispunem certificată conform standardelor ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007, ISO 14001:2004.

In anul 2017 EuroEm achizitioneaza tehnologia de fabricare a tevilor corugate de mari dimensiuni ranforsate cu otel inoxidabil avand diametre de pana la 3000 mm devenind astfel UNIC in Europa.

În condiţiile situaţiei economice şi sociale actuale, a cărei evoluţie spectaculoasă impune un mediu din ce în ce mai dinamic, performanţele şi succesul companiei EuroEm sunt condiţionate de un proces permanent şi complex de comunicare cu piaţa, precum și cu partenerii interni și externi.

Beneficiind de instalaţii de producţie total automatizate, cu un foarte bun control al proceselor de fabricaţie, laborator propriu de testare şi caracterizare materiale plastice, personal specializat si cu o vasta experienta, EuroEm asigură calitatea constant ridicată a produselor livrate, condiţii de parteneriat şi colaborare eficiente, existând o continuă receptivitate pentru satisfacerea la cel mai înalt nivel a necesităţilor şi aşteptărilor partenerilor noştri.

Pentru varianta siteului in limba engleza apasati aicitevi corugate

Pentru informații suplimentare, vă invităm să luați legătura cu echipa noastră! Sunteți bineveniți!