PROTECTIE CABLURI ELECTRICE SAU DE TELECOMUNICATII

Tuburile de protectie cabluri din HD-PE sunt destinate pozării îngropate a retelelor de cabluri electrice, precum si a retelelelor de cabluri de telecomunicatii sau fibra optica, în zone rezidenţiale sau industriale şi asigură protecţia mecanică, electrică şi anticorozivă a acestora.

protectie cabluri

TIPURI

Tuburile de protectie a cablurilor electrice sau de telecomunicatii pot fi:

  1. Tuburi corugate din HD-PE- lisa la interior si corugate la exterior cu diametre cuprinse intre 63mm si 160mm
  2. Monotuburi din HD-PE- lisa sau canelate la interior si lisa la exterior
  3. Monotuburi din HD-PE lubrifiate la interior
  4. Monoturi din HD-PE NON INFLAMABILE.

AVANTAJE

Avantajele Tuburilor de protectie a cablurilor din HD-PE consta in rezistenta ridicata la solicitari mecanice, electrice, chimice si termice, fiind nepoluante si netoxice. Calitatea superioara a materiilor prime utilizate le confera o fiabilitate ridicata in expoatare.

Tuburi corugate din PE-HD cu perete dublu, corugata la exterior si lisa la interior

Norma de fabricatie: EN50089-2-4
Culoare: Exterior-negru, albastru, rosu sau conform cerintelor
Interior: negru sau albastru
Rezistenta la impact: 6-12-15 J
Rezistenta la compresie: 5% 450N (ușor); 750N (mediu); 1250N (greu).
Imbinare: mufa dubla de legatura si garnitura pt. fiecare bara sau colac

GAMA DIMENSIONALA

Tuburile de protecţie de tip Monotub din HD-PE sunt destinate pozării îngropate a retelelor de cabluri electrice, precum si a retelellor de cabluri de telecomunicatii sau fibra optica, în zone rezidenţiale sau industriale şi asigură protecţia mecanică, electrică şi anticorozivă a acestora.

STANDARDE:
Monotuburile din HD-PE sunt produse în conformitate cu standardele internaționale existente:• EN 12201 • ISO 4427 • DIN 8074/8075 • EN 61386-24

Monotuburile din HD-PE pot fi:

1. Monotub din HD-PE lisa la interior si exterior utilizata in special la protectia cablurilor de telecomunicatii si de fibra optica. Acest tip teava se produce cu diametrele din tabelul urmator.

2. Monotub din HD-PE canelat la interior si lisa la exterior este realizat in urmatoarele diameter si configurari.

MONOTUBURILE DIN HD-PE Lubrifiate – sunt extrudate din material HDPE și co-extrudat cu lubrifiant special pe baza de silicon, care este distribuit uniform de-a lungul întregii suprafețe interioare. Acest lubrifiant confera o siguranta ridicata la tragerea cablurilor prin reducerea considerabila a frictiuniii dintre cablu si suprafata interioara a tubului de protective, astfel este evitata posibilitatea supraintinderii sau ruperii cablului tras.

MONOTUBURILE DIN HD-PE NON INFLAMABILE cu perete dublu au un strat exterior alb și un strat interior neted alb ce contine diversi compusi speciali. Tevile au performanta de propagare non-inflamabile în conformitate cu EN 61386-24 și EN 61386-1.

Fiecare colac este echipat cu o mufa de cuplare. Culoare standard, exterior si interior alb.

Teava contine un amestec neutru de polietilena de inalta densitate si o serie de compsi chimisi si aditivi speciali care impiedica raspandirea flăcărilor. Materialul din polietilena de inalta densitate este stabilizat cu UV pentru minim 1 an de rezistență în aer liber.

Rezistența la impact este în conformitate cu EN 61386-24 / CEI 23-46> 600 N cu deformare a diametrului interior de până la 5%.

Rezistența la impact: normal

Acesta poate fi utilizat în intervalul de temperatură de -10 / + 60 ° C.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să luați legătura cu echipa noastră!

Harta site

Pentru a accesa versiunea in limba engleza a siteului dati click aici